Αγαπητοί γονείς.

Οι μαθητές εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Έως τις 12-06-2017 θα πρέπει να έχει κατατεθεί συμπληρωμένο από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών στην σχολική μονάδα, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα το σχετικό έντυπο.

Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, μετά τις 12 Ιουνίου 2017, απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

Σύμφωνα με την με Αρ. Πρωτ. 71858/Δ1/ 03-05-2017 εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα: «Ενέργειες προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου των Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2017-2018 ? προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος» η φοίτηση των μαθητών του Ολοήμερου Προγράμματος και της Πρωινής Ζώνης διακόπτεται:
α. όταν ο μαθητής συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες οι οποίες δεν δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση,
β. όταν ο γονέας ή κηδεμόνας του ζητήσει την διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του
γ. όταν ο γονέας ή κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του μαθητή κατά το 2ο   15νθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο 15νθημερο του Φεβρουαρίου.

Κατεβάστε την αίτηση-δήλωση  ΕΔΩ

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Από admin