Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Τσιώλα

Το περασμένο σαββατοκύριακο διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Νέας Ιωνίας Βόλου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων κορασίδων για αθλητές και αθλήτριες γεννημένους το 1999-2001 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό
και τον Δήμο Βόλου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 700 αθλητές από όλη τη χώρα.
Ο Α.Σ Ταεκβοντό Ιωαννίνων «Ζήκος» συμμετείχε με 3 επίλεκτες αθλήτριες της μικρής αγωνιστικής του ομάδος και κατέκτησε: Χρυσό η Πηνελόπη Τσιώλα και 5η θέση η Τζίμα Σταματία ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Γιακωβάκη Σοφία.


Μετά το πέρας των αγώνων ο υπεύθυνος εκπαιδευτής του συλλόγου Οδυσσέας Ζήκος μας ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος από τις αθλήτριες μου που έκαναν πολύ καλούς αγώνες και Παράλου που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση λογω ότι είναι όλες τους γεννημένες το 2001, άφησαν πολλές ελπίδες για το μέλλον! Θέλω επίσης να συγχαρώ την αθλήτρια μου Τσιώλα Πηνελόπη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε νικώντας όλες τις αντίπαλους της με μεγάλη άνεση (πρώτος αγώνας Νοκ Αουτ,2ος 24-4,3ος 7-0) και έδειξε από την αρχή ότι είναι αναμφισβήτητα το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Συγχαρητήρια λοιπόν και συνεχίζουμε δυναμικά. Επόμενη διοργάνωση που θα πάρει μέρος ο σύλλογος μας το Διεθνές πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη!
Το Δ.Σ του συλλόγου σε ανακοίνωση του συγχαρεί τις αθλήτριες για την απόδοση τους και την Τσιώλα Πηνελόπη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου καθώς και τον προπονητή του συλλόγου κ. Ζήκο Οδυσσέα για την άψογη προετοιμασία τους.

Κατηγορίες: ΜΑΘΗΤΕΣ, ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπεται η χρήση των εξής στοιχείων και ιδιοτήτων HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>