Αγαπητοί γονείς ,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 26η Ιουνίου, ημέρα λήξης μαθημάτων, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα και θα χορηγηθούν στους μαθητές Τίτλοι Προόδου, αντίγραφα Τίτλων Σπουδών καθώς και η βαθμολογία του Β΄ και Γ΄ τριμήνου, σε κλειστό φάκελο, με τον εξής τρόπο:

1. Οι μαθητές του 1ου υποτμήματος όλων των τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο στις 09:00 π.μ. και θα αποχωρήσουν μέχρι 09:30 π.μ.. (είναι όσοι μαθητές προσέρχονται την εβδομάδα αυτή Τρίτη και Πέμπτη).

2.  Οι μαθητές του 2ου υποτμήματος όλων των τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο στις 10 π.μ. και θα αποχωρήσουν μέχρι 10:30 π.μ..

(είναι όσοι μαθητές προσέρχονται την εβδομάδα αυτή Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή.)

Οι γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά τους θα παραμείνουν έξω από το σχολείο για να τα παραλάβουν.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών  από το σχολείο.

Οι γονείς των μαθητών που δεν παρακολούθησαν τα μαθήματα τον μήνα Ιούνιο μπορούν να παραλάβουν την βαθμολογία του Β και Γ τριμήνου, Τίτλους Προόδου και αντίγραφα Τίτλων Σπουδών, την Παρασκευή  26/6 από 11:00 έως 12:00.  

Τέλος, όσοι γονείς αδυνατούν να φέρουν τα παιδιά τους την Παρασκευή στο σχολείο, θα μπορούν να παραλάβουν τη βαθμολογία του Β και Γ τριμήνου, Τίτλους Προόδου και αντίγραφα Τίτλων Σπουδών, τη Δευτέρα  29/6 και Τρίτη 30/6 από 09:00-12:00.    

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!Ο  Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

Από admin