Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι,  όσοι από εσάς επιθυμείτε να παρακολουθήσει το παιδί, ή τα παιδιά σας το πρόγραμμα του Ολοημέρου (ζώνη πρόωρης υποδοχής – απογευματινή ζώνη), παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την αίτηση (DOC   PDF)   και να την προσκομίσετε με τα δικαιολογητικά στο σχολείο.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της αίτησης,  μπορείτε να έρθετε στο σχολείο,  να παραλάβετε την αίτηση και να τη συμπληρώσετε εκεί.
Δυνατότητα εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα έχουν:
1) Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
2) Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι, πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες.
3) Στο τμήμα της Πρόωρης Υποδοχής  (07.00΄- 08.00΄), δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα.
Λόγω των περιοριστικών μέτρων, η κατάθεση ή η συμπλήρωση της αίτησης σας στο σχολείο μας,  θα γίνεται από ώρα 8:00 μέχρι 08:30 το πρωί, από 15 έως και 19 Ιουνίου στην εξωτερική είσοδο .

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Από admin