Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για την εγγραφή και φοίτηση των μαθητών/τριών  στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Δείτε και κατεβάστε τη σχετική εγκύκλιο που ρυθμίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις εγγραφής και φοίτησης των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Δείτε και κατεβάστε τη σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για την εγγραφή και φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις πρέπει να παραδοθούν στον Διευθυντή του σχολείου έως τις 21 Ιουνίου 2016. 

Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, μετά τις 22 Ιουνίου 2016,απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Π.Ε. και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

Σύμφωνα με έγγραφο (31-5-2016) του Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού Παιδείας  κ. Παναγιώτη Κατσαρού, για τις εγγραφές στο Ολοήμερο σχολείο, διευκρινίζονται και ισχύουν  τα παρακάτω:
1. Όταν ο ένας γονιός έχει βεβαίωση εργασίας κι ο άλλος έχει κάρτα ανεργίας, έχουν δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο.
2. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, κ.λ.π. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Από admin